Penafian @ Hakcipta BTDM

PENAFIAN

Setiap maklumat yang terkandung di laman web btdm.my adalah tepat dan terkini. Walau bagaimanapun, pihak BTDM berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis. Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan pihak BTDM tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan. Maklumat untuk dimuat turun adalah dijamin bebas dari sebarang virus. Namun, pihak BTDM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang berlaku akibat jangkitan sebarang virus.

HAKCIPTA

Hakcipta © Berita Tentera Darat Malaysia

Semua aspek berkenaan laman web BTDM – rekabentuk, teks, grafik, aplikasi, perisian, kod sumber dan aspek-aspek lain – adalah hakcipta BTDM atau penyedia kandungan dan teknologinya.

Dengan mengakses laman web BTDM, anda bersetuju bahawa sebarang muat turun kandungan adalah untuk kegunaan peribadi dan bukan untuk tujuan komersial. Sebarang aspek dari laman ini tidak boleh diterbit semula dalam sebarang bentuk atau cara, sama ada elektronik, mekanikal, fotokopi, rakaman, tanpa kebenaran dari pihak BTDM.

Sebarang pertanyaan dan kemusykilan, sila e-mail kepada editor@btdm.my.

Back to top button

bonus new member

sicbo online