2 Div3 Div4 DivBersama PemimpinSemasaSukan

TD Juara Triathlon Antara Perkhidmatan 2015

MELAKA: Seramai 135 peserta menyertai Kejohanan Triathlon Antara Perkhidmatan yang menyaksikan penguasaan Tentera Darat Malaysia (TDM) sebagai Juara Keseluruhan dan majlis penyampaian hadiah disempurnakan oleh Panglima 3 Div, Mej Jen Dato’ Wira Zamrose Mohd Zain bertempat di Kem Sg Udang pada 26 Nov 2015.

Penyampaian hadiah dimulakan dengan pemenang acara kategori Tertutup TD  menjadi milik Formasi 2 Div dan Naib Johan disandang oleh 4 Div  diikuti dengan penyampaian hadiah untuk kategori  antara 21 Gerup Gerak Khas (GGK) yang dimenangi oleh 22 Komando.

Dalam ucapan Panglima 3 Div, beliau mengucapkan tahniah kepada pasukan yang telah menjadi johan mengikut kategori masing-masing dan bagi pasukan yang tidak bernasib baik pada tahun ini jangan lah berputus asa serta terus berusaha dengan lebih kuat agar kejayaan menjadi milik anda di kejohanan pada tahun hadapan.

Syabas dan terima kasih kepada Persatuan Sukan Lasak Angkatan Tentera Malaysia (ATM) selaku penganjur kejohanan serta jawatankuasa pengelola yang telah bekerja keras bagi memastikan kejohanan ini dapat berjalan dengan lancar’, ujarnya.

Turut hadir Pengarah Gerak Khas selaku Pengerusi Persatuan Sukan Lasak ATM Bgd Jen Fadzil Tajudin, Komandan Briged Artileri Roket Kol Mohd Rawa Hj Seman, Komandan Pusat Latihan Peperangan Khas (PULPAK) Kol Kamarul Bahrin Hj Yaakob dan Pegawai Memerintah Rejimen 21 Komando, Lt Kol Samsul Rizal Musa.

 [box type=”info” align=”” class=”” width=””]Gambar-gambar di sekitar Triathlon Antara Perkhidmatan 2015 di Galeri Foto[/box]

Artikel Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

bonus new member

sicbo online