3 DivBAKATSemasa

Lawatan Kebajikan BAKAT 3 Div Tanda Prihatin

MELAKA: “Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul” atas tanda keprihatinan, BAKAT 3 Div mengadakan lawatan kebajikan pada 21 Jul 2018.

Lawatan yang bertujuan untuk melihat sendiri ahli dan anak BAKAT 3 Div yang menghadapi masalah kesihatan ini diketuai oleh Pengerusi BAKAT 3 Div, Datin Norhanita A. Hamid.

Lawatan bermula dengan kunjungan ke rumah Sjn Fairusfaili Ahmad dari 3 Rejimen KPTD, di mana isterinya menghadapi masalah jantung manakala anaknya pula merupakan anak istimewa.

Rombongan turut melawat Kpl Reinson Jakleng dan Kpl Mohd Rafae Atoh dari MK 3 Div, yang anak masing-masing menghadapi masalah jantung dan paru-paru.

Selain itu, rombongan juga singgah ke rumah Kpl Mohamad Firzuan Saime dari 73 Wksp Div yang anaknya menghadapi masalah ketumbuhan kepala dan Kapt Hazwan Che Nan yang isterinya menghadapi masalah buah pinggang serta anak istimewa.

Turut menyertai rombongan ialah Pengerusi BAKAT Kem 3 Div, Puan Roziah Abdullah, Setiausaha BAKAT, Puan Norhaida Wan Teh dan AJK Kebajikan, Puan Wan Fakhriah Hawan.

Artikel Berkaitan

Back to top button

bonus new member

sicbo online